Home Vijesti BiH Najbolja advokatska kancelarija u Bosni i Hercegovini – Advokatska kancelarija Prnjavorac

Najbolja advokatska kancelarija u Bosni i Hercegovini – Advokatska kancelarija Prnjavorac

3925
0

Najpoznatiji svjetski vodič za istraživanje advokatskih usluga The Legal 500, pet godina za redom (2010-2015) rangirao je advokatsku kancelariju Prnjavorac kao jednu od najboljih advokatskih kancelarija u BiH, a advokata Azura Prnjavorca kao jednog od vodećih advokata u Bosni i Hercegovini u oblasti civilnog i privrednog prava.

The Legal 500 procjenjuje sposobnosti advokatskih kancelarija u 106 zemalja. Njihovo istraživanje se temelji na povratnim informacijama od strane 250.000 klijenata širom svijeta, poslovima advokatskih ureda i intervjuima sa vodećim advokatima u privatnoj praksi i timom istraživača čije je iskustvo na pravnom tržištu nenadmašivo.

The Legal 500 već 28 godina analizira sposobnosti advokatskih kancelarija širom svijeta, revidirajući i ažurirajući svoj sveobuhvatni istraživački program svake godine kako bi ponudio najsavremeniju viziju globalnog pravnog tržišta.

Ovo je odličan uspjeh naših advokata i Advokatske kancelarije Prnjavorac. To je rezultat velikog truda i konstantne težnje za pružanjem najboljih advokatskih usluga našim klijentima te našeg konstantnog profesionalnog usavršavanja. Takođe, veoma mnogo se trudimo da se prilagodimo našim klijentima i njihovim potrebama te da svi naši klijenti budu zadovoljni nakon sporova”, ističe advokat i medijator Azur Prnjavorac.

ADVOKAT Azur Prnjavorac
ADVOKAT Azur Prnjavorac

Advokatska kancelarija Prnjavorac je nezavisna advokatska kancelarija bazirana u Tuzli, koja od 1993. godine pruža pravne usluge domaćim i stranim klijentima na teritoriji Bosne i Hercegovine. U svom radu kombinujemo znanje i iskustvo sa kreativnošću i razumijevanjem potreba naših klijenata. Težimo da našim klijentima osiguramo stabilnost i pravnu sigurnost u svojim slučajevima.

Advokatska kancelarija Prnjavorac takođe zastupa domaće i inostrane klijente u različitim oblastima civilnog i privrednog prava,i drugim pravnim oblastima. Ambasada SR Njemačke, Američka ambasada, Ambasada Velike Britanije, Ambasada Španije, Ambasada Italije u BiH i druge ambasade u BiH također nas preporučuju svojim građanima te privrednim društvima u slučaju ukazivanja potrebe za pružanjem stručne pravne pomoći u Bosni i Hercegovini. Naši advokati su članovi Advokatske komore F BiH, Europäische Anwaltsvereinigung DACH, Anwalt Deutschland, Experten Branchenbuch Deutschland, Međunarodne unije advokata, Association of European Lawyers (AEA), International Law Office (ILO),International Criminal Defense Counsel (ICDC), LEXADIN, Hieros Gamos (HG), Law Fuel, Law Guru, Law Net, Legal Force, Law Mirror, European Lawyers.

 

Izvor: Legal500.com